Tuotteet‪» Konsolit‪»

Nintendo Game & Watch: Popeye -käsikonsoli (1983)

Nintendo Game & Watch: Popeye -käsikonsoli (1983)

Nintendo Game & Watch: Popeye -käsikonsoli (1983)
Nintendo Game & Watch: Popeye -käsikonsoli (1983)
Nintendo Game & Watch: Popeye -käsikonsoli (1983)

Hinta
199.90 + toimituskulut
Sis. alv 0%


Määrä
kpl

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Alkuperäinen vuonna 1983 Japanissa valmistettu Nintendo Game & Watch Popeye käsikonsoli. Käytetty, hyväkuntoinen, kuvan mukainen, testattu ja toimiva. Paristot eivät sisälly pakkaukseen.

Nintendo-fanin ehdoton valinta kokoelmaansa! Koska näitä ei ole valmistettu enää kymmeniin vuosiin, keräilyarvo vain nousee.

Nintendo toi vuosina 1980-1991 markkinoille yhteensä 59 erilaista Game & Watch -käsikonsolia, joita myytiin 43,4 miljoonaa kappaletta. Tämä Popeye oli toinen Panorama -sarjan Game & Watch -käsikonsoli. Mallinumero: PG-92. Katso täältä lista kaikista Game & Watch -käsikonsoleista.

Pelissä ohjataan Popeyea (suom. Kippari Kallea), jonka on tartuttava Bluton (suom. Brutuksen) heittämiin esineisiin ja samalla vältettävä tämän hyökkäyksiä. Peli nopeutuu edetessään, ja Bluto alkaa heittää useampaa kuin yhtä esinettä samanaikaisesti. Popeye joutuu taistelemaan pelastaakseen Bluton vangitseman Olive Oylin (suom. Olga Oljyn). Joka kerta kun Popeye voittaa Bluton, pinaattipurkki ilmestyy Olive Oylin lähelle. Kolmen taistelun jälkeen Olive Oyl potkaisee tölkin Popeyelle auttaakseen häntä voittamaan Bluton ja pelastamaan tämän. Musiikin on säveltänyt Hirokazu Tanaka.

Game & Watch -käsikonsoli sai syntynsä Nintendon pelisuunnittelija Gunpei Yokoin ideoimana. Hän oli nähnyt Shinkansen-luotijunassa matkustavan liikemiehen, joka pelasi alkeellista LCD-laskimeen ohjelmoitua peliä. Niin syntyi LCD-näytöllinen Nintendon käsikonsoli, jotta ihmisillä olisi jotain tekemistä matkustellessaan.Videossa oleva käsikonsoli ei ole sama kappale kuin myyntikohde.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 339 x 239 x 34 mm.

Paino
0.15 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Kaupat sujui nopeasti ja vaivattomasti. Aion jatkossakin ostaa retropeli tarvikkeeni täältä.
- Juuso369
Tosi hyvää palvelua, tuote postitettiin samana päivänä! Voin suositella!!
- Yehaa84
Erittäin sujuvat ja nopeat kaupat! Voin lämpimästi suositella.
- heikoske