Tuotteet‪» Konsolit‪»

Xbox alkuperäinen konsoli - Crystal erikoisväri (takuu 6kk)

Xbox alkuperäinen konsoli - Crystal erikoisväri (takuu 6kk)

Xbox alkuperäinen konsoli - Crystal erikoisväri (takuu 6kk)
Xbox alkuperäinen konsoli - Crystal erikoisväri (takuu 6kk)
Xbox alkuperäinen konsoli - Crystal erikoisväri (takuu 6kk)

Hinta
109,00 + toimituskulut
Sis. alv 0 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Alkuperäinen Xbox konsoli, harvinaisempi Crystal erikoisväri. Tämä yksilö on todella vähällä käytöllä ollut ja siistissä kunnossa! Kuvan mukainen, testattu ja toimiva. Modaamaton.

Meiltä ostat käytetyn konsolin turvallisemmin kuin yksityishenkilöltä. Annamme konsolille 6 kk takuun. Takuu ei koske konsolin mukana tulevia tarvikkeita. Konsolin osuus paketin hinnasta on 2/3.

Pakettiin kuuluu kaikki, mitä pelaamiseen tarvitset:

- Xbox konsoli, Crystal erikoisväri
- Alkuperäinen ohjain, Crystal erikoisväri
- Virtakaapeli
- AV-kaapeli
- Xbox Pro Evolution Soccer 4 (CIB*)

HUOM! Liittääksesi konsolin nykyaikaiseen televisioon / näyttöön, osta samalla myös AV-HDMI adapteri.

* CIB = Complete In Box - Peli, kotelo ja ohjeet.Xbox on Microsoftin kehittämä pelikonsoli, joka tuli markkinoille Pohjois-Amerikassa vuonna 2001. Se kilpaili markkinoilla Sony PlayStation 2:n ja Nintendo GameCuben kanssa. Xboxin julkaisuhinta oli 499 euroa, mutta Microsoft pudotti hintaa Euroopassa huomattavasti heikon menekin vuoksi. Suomessa konsolin alennettu hinta asettui noin 325 euroon. Hyvityksenä Microsoft tarjosi Xboxin julkaisuhintaan ostaneille ilmaiseksi kaksi valitsemaansa peliä ja yhden lisäohjaimen. Syksyllä 2006 Xboxia myytiin erikoistarjouksissa alle sadalla eurolla listahinnan ollessa jonkin verran yli sata euroa.

Xboxissa on vakiona paikka neljälle ohjaimelle, kahdeksan gigatavun kiintolevy (joissakin malleissa kymmenen gigatavun, josta kuitenkin vakiona vain kahdeksan gigatavua käytössä) pelitallennuksia ja musiikkia varten ja verkkosovitin sisäänrakennettuna, tehden Xboxista aikaansa nähden ensimmäisen pelikonsolin, jossa oli laajakaistaominaisuudet valmiina. Sillä voi myös soittaa DVD-elokuvia, jos siihen ostaa niin sanotun ”DVD-kitin”. Xbox tukee reaaliaikaisia Dolby Digital 5.1 -ääniä myös peleissä.

Lisävarusteena Xboxiin saa muun muassa muistikortin pelitallennuksien siirtämiseen konsolista toiseen, lisäohjaimia moninpelejä varten sekä linkkikaapelin kahden Xboxin liittämiseksi yhteen. Lisäksi on saatavana erilaisia kaapeleita laitteen liittämiseksi televisioon ja vahvistimeen.

Xboxia on myös mahdollista muokata (”modata”). Xboxiin voidaan vaihtaa muun muassa suurempi kiintolevy, jotta saataisiin lisää tilaa pelitallennuksille, peleille, musiikille ja videoille. Xboxin oman käyttöjärjestelmän voi vaihtaa toiseen, kuten Linuxiin tai muokattuun dashboardiin. Modaamalla Xboxin ja käyttämällä sopivia ohjelmia, voidaan peleistä ottaa varmuuskopioita ja saada Xbox hyväksymään niiden käytön. Toisaalta tämä mahdollisuus houkuttelee myös käyttämään laittomia piraattikopioita, joiden pelaaminen Microsoftin Live-palvelussa on kuitenkin estetty. Modattuun Xboxiin saa myös emulaattoriohjelmia, jolloin sillä voi pelata vanhempien tietokoneiden ja pelikonsolien pelejä. Xboxiin voi kiinnittää sopivalla liittimellä hiiren ja näppäimistön, mikä auttaa tietokoneohjelmien käyttöä. Xboxia voi myös ”modata” tietokoneen avulla lataamalla oikeita ohjelmia tietokoneelle, jolloin on mahdollista muokata pelin tallennuksia.

Modatun Xboxin päätarkoitus nykyään pelaamisen lisäksi on käyttää sitä viihdekeskuksena Xbox Media Center -ohjelmiston avulla. Näin konsolilla voidaan toistaa MPEG-4-koodattuja elokuvia, kuunnella musiikkia, katsella valokuvia sekä toistaa DVD-elokuvia ilman erillistä kauko-ohjainta. Lisäksi Xboxin kanssa samaan verkkoon kytketyltä tietokoneelta voidaan toistaa verkon välityksellä kaikkia edellä mainittuja tietoja.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 400 x 200 mm.


Paino
4,8 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Kaupat sujui nopeasti ja vaivattomasti. Aion jatkossakin ostaa retropeli tarvikkeeni täältä.
- Juuso369
Tosi hyvää palvelua, tuote postitettiin samana päivänä! Voin suositella!!
- Yehaa84
Erittäin sujuvat ja nopeat kaupat! Voin lämpimästi suositella.
- heikoske